Prodej bytu 1+kk, garsoniery 35 m², Milevsko

1 890 000 Kč

včetně provize pro RK, právního a finančního servisu, včetně provize, včetně právního servisu, cena

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představte si život v bytě, kde moderní pohodlí splývá s kouzlem historického Milevska. Přinášíme Vám exkluzivní nabídku bytu 1+kk o podlahové ploše 35,5 m2, který se pyšní svou polohou ve 2. patře cihlového domu, jenž prošel pečlivou a komplexní rekonstrukcí. Tento byt je nejen Vaším novým domovem, ale i výjimečnou investicí do budoucna.

Uvnitř tohoto bytu na Vás čeká prostorná místnost, která inteligentně kombinuje obývací prostor s plně vybaveným kuchyňským koutem, doplněným o spotřebiče, jako je myčka nádobí, či lednice s mrazákem. Pocit domova zde umocňuje útulná koupelna s vanou a toaletou, komora v bytě připravena uchovat vše potřebné i nepotřebné, taky příjemně navržená chodba.

Byt je nejen skvěle situován ve vyhledávané a atraktivní lokalitě Milevska, ale v jeho bezprostřední blízkosti najdete vše, co pro život potřebujete – od obchodu s potravinami až po idylický park a maximální občanskou vybavenost. Přidáme-li k tomu možnost pohodlného parkování přímo u domu, stává se z tohoto bytu opravdu výjimečné místo pro život.

A co víc? Tento byt je vysoce ekonomický s měsíčními náklady na bydlení včetně elektřiny pouze 3.000 Kč. Nechť Vás tato nabídka zláká k prohlídce, po které si řeknete, že jste našli přesně to, co hledáte. Pro více informací a domluvu prohlídky se neváhejte obrátit na našeho makléře. Staňte se hrdým majitelem tohoto úžasného bytu a začněte psát novou kapitolu Vašeho života v srdci Milevska.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14441220
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 35 m²
Patro 1
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist