Prodej bytu 3+kk 73 m², Písek

5 300 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Probouzet se s výhledem na zlatonosnou řeku Otavu přímo v historickém srdci královského města Písek nedaleko Putimské brány je snem každého milovníka tohoto města. Pokud chcete bydlet v jedné z nejkrásnějších lokalit, jejíž název nese jméno známého českého básníka a prozaika Fráni Šrámka, mohl by Vás právě tento byt velmi zajímat.

Když jsem prvně vstoupila do tohoto atypického třípokojového bytu, připadala jsem si jako v pohádce, jelikož je součástí bývalých hradeb píseckého hradu a nese jejich fragmenty - kanál v koupelně a schodiště v ložnici, kde je za sádrokartonovou stěnou za postelí také kamenná zeď s cihlových obloukem.
Srdcem obydlí je obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem. Vychutnat si zde můžete jak snídani s voňavou ranní kávou, tak i romantické západy s dobrým jídlem a sklenicí vína v ruce. V hlavní ložnici si budete připadat jako na zámku. Původní kamenná zeď, historický výklenek s dechberoucím výhledem na městský ostrov, kovová postel s dekorativním zakřivením dává místnosti nádech stylové elegance a romantické atmosféry. Druhý pokoj je velmi prostorný a světlý, vejde se sem velká vestavěná skřín podél celé stěny, pracovní stůl a manželská postel s nočními stolky. V obou ložnicích je možnost připojit krbová kamna. Koupelna je vybavena vanou se skleněnou zástěnou, umyvadlem se skříňkou, toaletou a pračkou a je zde podlahové topení. Byt je vytápěný přímotopy a je zaizolovaný. K bytu náleží venkovní místo na dvě kola a na dvorku jedna kóje. Parkování je možné před domem.

Město Písek je jedno z nejkrásnějších na jihu Čech, plné historie a krásné architektury. Založil jej Přemysl Otakara II., je zde plno památek - kamenný most ze 13. století, který je nejstarším českým stojícím mostem. Dalšími pamětihodnostmi jsou královský hrad, gotický kostel Narození Panny Marie s hodinovou věží, což je dominanta města, a několik úseků zachovaných hradeb, jejichž převážná část však byla během průmyslové revoluce zbořena. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost - restaurace, kavárny, potraviny, plavecký stadion, sportoviště, škola a školka, pošta, městský úřad. Podél řeky Otavy vede turisty oblíbená Sedláčkova stezka. Slouží zejména pěším turistům, ale z části také cyklistům, jako malebná spojnice mezi starobylým městem Pískem a zámkem Orlík.

Těším se na viděnou s Vámi při prohlídce tohoto pohádkového bytu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Příjezdy Beton, Dlažba
ID nemovitosti 14441068
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 73 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist