Prodej rodinného domu 301 m², Dobev

14 800 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Unikátní příležitost! Rodinný dům se dvěma garážemi a rozlehlým pozemkem v Malých Nepodřicích.
Obrovským benefitem domu je jeho umístění na okraji obce a pozemek o celkové výměře 12.241 m2. Část z těchto pozemků je dle platného územního plánu určena k zástavě rodinnými domy.Nabízí několik možností využití - bydlení v naprostém soukromí bez vlivů okolní zástavby, bydlení s rodinou a výstavba druhé nemovitosti na vlastních pozemcích, menší developerský projekt a nebo penzion s možností ubytování a rozšíření o další budovu či služby jako bazén, sauna apod. Malé Nepodřice těsně sousedí s městem Písek, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost.

Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky a videoprohlídky pro vaši lepší představu o dispozici a potenciálu nabízené nemovitosti.

Tento úchvatný dům se nachází na okraji obce, obklopen nádhernou přírodou. Zaručuje maximální soukromí a klidný životní styl ve spojení s moderním bydlením. Byl postaven v roce 2008. Má tři patra. Jedno technické v přízemí a dvě obytná.
Přízemí je technické s kotelnou a skladem na uhlí, garáží s vraty na dálkové ovládání, technickou místností pro technologii na solární systém a jednou místností, která může být dílnou, kanceláří či jako sólo obytnou místností v přízemí.
V 1. patře se nachází bytová jednotka 3+1 s terasou, koupelnou s vanou a WC.
Ve 2. patře je příprava na horní byt, který obytnou plochou kopíruje 1. patro.

Kompletní Vybavení: Vedle hlavního domu najdete menší domek, který může sloužit jako garáž pro dva automobily jako dosud nebo jako ubytování pro hosty či zázemí pro uskladnění kol, sauna apod.

Technologie: Vytápění je řešeno centrálně kotlem na tuhá paliva. Ohřev vody zajišťuje bojler. Voda je obecní i z vlastní studny. Odpady jsou svedeny do vlastní čističky odpadních vod.

Energetická Nezávislost: Solární panely pokrývaly spotřebu elektřiny celé domácnosti. Voda je obecní i z vlastního vrtu. Odpady jsou svedeny do vlastní čističky odpadních vod. Solární panely, čistička a vlastní vrt výrazně šetří náklady na provoz domu.

Nepropásněte tuto vzácnou příležitost vlastnit dům, který kombinuje pohodlí moderního života s kouzlem přírody. Kontaktujte nás ještě dnes a objevte své nové útočiště v srdci jihočeské krásy!

Veškerá občanská vybavenost se nachází v cca 3 km vzdáleném Písku. Okolí nemovitosti je vhodné k aktivní turistice díky síti cyklostezek a možnosti výletů do okolí.
Doporučuji osobní prohlídku.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Výhodné financování s garancí vrácení rezervačního poplatku vám zajistíme v rámci realitních služeb zdarma.
Pro bližší informace a osobní prohlídku kontaktujte makléřku zakázky Ing. Andreu Kohoutovou.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Vlastní ČOV
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Parkování Garáž
ID nemovitosti 6436
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 12 241 m²
Plocha užitná 301 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist